Catering
Alle gerechten worden op open vuur of met kolen bereid. Hele zalmzijdes garen langzaam naast het vuur, stukken vlees grillen boven de kolen, mooie salades, zware gietijzeren pannen, emaille servies en de heerlijke geur van houtvuur.
Verwacht Bourgondische, robuuste gerechten, in buffetvorm gepresenteerd.
De bereiding ter plekke op houtvuur geeft niet alleen de beste, verse smaken, maar zorgt ook voor een waar spektakel. Live cooking op zijn best!
Bourgondisch Buffet
Voorgerecht
- ‘Vurige’ soep van geroosterde paprika
- Soep van het seizoen
- Diverse soorten brood met kruidenboter
Hoofdgerecht
- ‘Loimulohi’ – Finse zalm, op een plank aan het vuur gegaard.
- Runderbavette met chimichurri (een Argentijnse kruidenolie)
- Romig stoofpotje van kip en Karmeliet bier
- Hasselback aardappelen
- Gratin Dauphinois
- Kleurrijke schotel van seizoensgroente
- Twee salades
Dessert
- Crumble van appel met vanillesaus
Prijs: Zie prijslijst
Soep met Brood
Lekkere soep met brood, perfect als lunch tijdens een georganiseerde wandeling of om te combineren met een Bushcraft-activiteit.
Vanaf het kampvuur worden twee soepen geserveerd:
- "Vurige" paprikasoep
- Soep van het seizoen
Daarbij zijn er verschillende broden en kruidenboter.
Prijs: Zie prijslijst